Formációk

Farkas Annamária


Székvárosi öregtemplom harangja

Farkas Annamária és a Dunazug


A Dunazug együttes (www.dunazug.hu) 2003-ban alakult a Dunakanyarban élő népzenészekből azzal a céllal, hogy a térségben meghonosodjék a táncházi kultúra. Vidám hangulatú, befogadó szemléletű táncházaik Jávor Csaba vezetésével a résztvevők sokaságát nyerték meg a magyar népzene és kultúra ügyének. Széles zenei látókörrel, változatos érdeklődéssel megáldott tagjaira jellemző a zenéhez való szabad és kreatív hozzáállás, a hagyományos játékmód tisztelete mellett. Több műfajban és sok-sok hangszeren járatosak. Ennek köszönhetően szinte minden tájegység hangszeres zenéjét képesek hitelesen rekonstruálni: a klasszikus vonós-cimbalmos banda mellett a tamburazenekaron át a somogyi duda- vagy a dél-alföldi tekerőmuzsikáig és a moldvai hangszerösszeállításokig.

Zenei szolgáltatások

 • táncház: - 3-5 tagú felállásban, változatos hangszerelés, énektanítás, hanszerbemutató, Dunántúltól Moldváig: 10 tájegység muzsikája ünnepi fellépések, műsorok
 • tematikus műsorok: március 15., karácsonyi ünnepkör, borosnóták, szalagavató
 • esküvő: menetkísérés, esküvői folklór program, népi lakodalmi muzsikálás,kiegészülhet könnyűzenei zenekarral, így két zenekaros muzsikálás: könnyűzene+népzene
 • táncos, zenés műsor a pilisborosjenői Kerekes és a szigetmonostori Zöldsziget táncegyüttessel
 • társasági alkalmak: születésnap, névnap, borkostoló, keresztelő, eljegyzés
 • vállalati rendezvények: folklór műsor
 • szüreti mulatság
 • éttermi turizmus: folklór műsor

Farkas Annamária és Nagy Koppány


Farkas Annamária- ének
Nagy Koppány- hegedű, koboz, ének

Zenei szolgáltatások

 • ünnepi fellépések, tematikus műsorok: nemzeti ünnepek, karácsonyi ünnepkör
 • társasági alkalmak: születésnap, névnap, borkostoló, eljegyzés, esküvő
 • vállalati rendezvények: folklór műsor

Filibili Népdalkör


Művészeti vezető: Farkas Annamária

Belépés

Farkas Annamária és Ádok Zoli


Farkas Annamária népdalénekesként Ádok Zoli duettpartnere a Három álom címmel 2010. nyarán megjelent második lemezén. Felléptek már többek között a Fábry show, az X-faktor, a Csillag születik tv-s műsorokban, melyekről a médiatárban megtekinthetők a videók.

A Story Online írta:

Nagy álma teljesült a magyar hírességnek
2010. június 5.

"Zolinak nagy álma teljesült akkor, amikor az RTL Klub Esti Showderében élő zenekarral és Farkas Annamari népdalénekesnővel elénekelhette a merőben új stílusban íródott szerzeményt.

A Három álom valami teljesen új, valami teljesen más, mint az eddigi Ádok Zoli számok, de olyannyira közel áll az énekeshez, hogy szövegíróként is részt vett a munkálatokban. Visszatérő álma ihlette meg az énekest, amit papírra is vetett. Bár nagy feladat volt, de egy olyan álom megvalósulását láthatták és hallhatták a nézők csütörtök este, ami alá nem más, mint Szabó Zé komponálta a zenét. A színpadon az élő zene, a gyönyörű hangok, az újszerű szöveg, egy titokzatosan gyönyörű hölgy és Zoli jelenléte megadta mindazt a televíziónézőknek, amiért az RTL Klubot választották aznap este. Ádok Zoli egy álma már valóra vált csütörtök este, de a Három álom sincs már olyan messze…”