Sajtó

Művészeti Ki kicsoda 2011
A kiadvány a Dunakanyar-Pilis kistérség 13 településén élő, különböző művészeti ágakban tevékenykedő alkotóit mutatja be. A "zene" kategória alatt Farkas Annamáriáról is olvashatnak az érdeklődők.
Tovább »
Ádok Zoli és Farkas Annamari
Soha nem késő megújulni, mondják. Az énekes-színész Ádok Zoli februárban megjelenő új albuma, a Három Álom kellemes meglepetést ígér a rajongóknak. A popzene és a musicalek világából ismert énekes, egy merész ötlettel állt elő. A popzenét a népzenével ötvözte. A sajátos hangzásvilághoz partnere is akadt, a népdalénekes, Farkas Annamari.
Tovább »
Interjú Farkas Annamária népdalénekessel
Annamarit decemberben örömmel láttuk mi Pomáziak az X-Faktor fináléjában, amint duettet énekel Ádok Zolival (Csillag születik 2007, Eurovíziós dalfesztivál 2009). Gyermekként sokat találkoztunk Veled városi rendezvényeken, mint ifjú tehetség, és most a TV-ből köszönsz vissza, mi történt azóta?
Tovább »
Az ének az élete
Farkas Annamária személyében Pomáznak is van egy „Sebestyén Mártája”. Egy nemrégiben megjelent népzenei albumnak köszönhetően ugyanis már nem csak mi, pomáziak élvezhetjük – a Dunazug együttes kíséretével éneklő huszonkét éves hölgy – gyönyörű hangját, hanem a nagyközönség is.
Tovább »